skip to main | skip to sidebar

Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010

Οι ρωσικές Μυστικές Υπηρεσίες για το HAARP

Διαβάζω εδώ το παρακάτω:
ΟΥΓΓΑΡΙΑ: ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΟ ΔΝΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΞΙΚΑ!

ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΤΟ ΔΝΤ?

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ.ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΠΟΥ EΚΑΙΓΑΝ ΤΑ ΔΑΣΗ ΜΑΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.

Σας κάνει εντύπωση; Σας φαίνεται ακραίο; Νομίζετε ότι τέτοιου είδους επιθέσεις δεν συμβαίνουν στην πραγματικότητα ή ότι είναι ακραία συνωμοσιολογικά σενάρια που κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας; Διαβάστε παρακάτω παρακαλώ...Οι ρωσικές Μυστικές Υπηρεσίες για το HAARP

Για αρκετά χρόνια, τέσσερις τουλάχιστον Υπηρεσίες Πληροφοριών της Ρωσίας παρακολουθούν από κοντά τις δραστηριότητες και εξελίξεις των οπλικών συστημάτων του HAARP, υποβάλλοντας τις αναφορές τους στον πρωθυπουργό Πούτιν. Πρόκειται για την Υπηρεσία Πληροφοριών του Στρατού (GRU), το Ομοσπονδιακό Γραφείο Κρατικής Ασφάλειας (FSB), την Υπηρεσία Πληροφοριών των Διαστημικών Δυνάμεων της Ρωσίας (VKS) και την Υπηρεσία Πληροφοριών του Βορείου Στόλου. Τα στοιχεία των αναφορών που έχουν γίνει γνωστά είναι αποκαλυπτικά και άκρως ανησυχητικά.

Τις ανησυχίες αυτές φαίνεται να συμμερίζεται απόλυτα τόσο ο πολιτικός κόσμος της χώρας, όσο και ο δρ. Areshev, ο οποίος γράφει: "Το Ρωσικό Κοινοβούλιο εξέφρασε την ανησυχία του για το πρόγραμμα των ΗΠΑ να εξελίξουν εντελώς νέους ποιοτικά τύπους όπλων. Στα πλαίσια του προγράμματος HAARP δημιουργήθηκαν νέα, συνθετικά γεωφυσικά όπλα που μπορούν να επηρεάσουν τα πάντα στη Γη μέσω υψηλών συχνοτήτων ραδιοκυμάτων. Η σημασία αυτού του νέου, ποιοτικού άλματος μπορεί να συγκριθεί με τη μετάβαση από το ψυχρό ατσάλι στα πυροβόλα όπλα και από τα συμβατικά όπλα στα πυρηνικά. Αυτός ο νέος τύπος όπλων διαφέρει από τους προηγούμενους στο ότι ολόκληρη η Γη, το περιβάλλον της και το εσωτερικό της έγινε μονομιάς αντικείμενο άμεσων επιρροών και παρεμβάσεων."

Πέρα από το κλίμα, τα οπλικά συστήματα που εξέλιξαν οι ΗΠΑ (μέσω του HAARP) έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν σεισμούς σε επιλεγμένες περιοχές, προκαλώντας ανυπολόγιστες καταστροφές, πολιτική και κοινωνική αστάθεια, και διάλυση των κρατικών υποδομών. Για την τελευταία αυτή δυνατότητα του HAARP, οι αναφορές της GRU και της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Βόρειου Στόλου είναι κατηγορηματικές: θεωρούν δεδομένη τη χρήση των οπλικών συστημάτων του προγράμματος για την πρόκληση των μεγάλων σεισμών της Αϊτής και της Χιλής στις αρχές του χρόνου!

Το έγγραφο της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Βόρειου Στόλου προς τον πρωθυπουργό Βλαντιμίρ Πούτιν λέει καθαρά ότι ο σεισμός της Αϊτής, στις 12 Ιανουαρίου 2010, ήταν δοκιμή του σεισμικού όπλου, στα πλαίσια της προετοιμασίας των ΗΠΑ να χτυπήσουν με αυτό το Ιράν! Από την αναφορά φαίνεται, επίσης, ότι οι Αμερικανοί είχαν προετοιμαστεί για την αντιμετώπιση του χάους που θα δημιουργούσαν, αλλά και για την -υπό μορφή παροχής "ανθρωπιστικής βοήθειας"- εισβολής τους και, ουσιαστικά, κατάληψη της Αϊτής.

Αυτό φαίνεται καθαρά από δύο περιστατικά που δείχνουν ότι το Ναυτικό των ΗΠΑ είχε πλήρη επίγνωση των καταστροφικών αποτελεσμάτων που θα προκαλούσε η δοκιμή του σεισμικού όπλου στην Αϊτή. Συγκεκριμένα επρόκειτο για την πραγματοποίηση στην Αμερικανική Νότια Διοίκηση (SOUTHCOM), τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου (μια μέρα πριν τον σεισμό), μεγάλης άσκησης με θέμα την παροχή "ανθρωπιστικής βοήθειας" στην Αϊτή που, σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης, είχε χτυπηθεί από τυφώνα! Η "συμπτωματική" αυτή άσκηση περιελάμβανε προσομοιώσεις όλης της επιχείρησης που ακολούθησε! Η SOUTHCOM, μια μέρα πριν το σεισμό, είχε "τοποθετήσει" στην Αϊτή τον υποδιοικητή της, στρατηγό P. K. Keen, με αποστολή τον συντονισμό και την επίβλεψη της αποστολής "ανθρωπιστικής βοήθειας". Ο στρατηγός Keen ήταν ο άνθρωπος που, μια μέρα μετά, συντόνιζε τις κινήσεις των αμερικανικών στρατευμάτων στο νησί.

Το δεύτερο περιστατικό είναι η "τυχαία" παρουσία στο αρχηγείο της SOUTHCOM του Jean Demay, τεχνικού διευθυντή της Υπηρεσίας Συστημάτων Πληροφορικής του Υπουργείου Άμυνας και άμεσα υπεύθυνου για τη λειτουργία του Προγράμματος Διακρατικής Πληροφοριακής Συμμετοχής και Συνεργασίας, που ρόλος του είναι ο συντονισμός των εκατοντάδων κυβερνητικών και μη οργανώσεων παροχής βοήθειας από όλο τον κόσμο, σε περίπτωση έκτακτων αναγκών. Το σύστημα δοκιμάστηκε σε προσομοίωση στα πλαίσια της άσκησης και, την επόμενη μέρα, Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010, αμέσως μετά τον σεισμό, ο Demay ανακοίνωσε ότι πήρε εντολή από τη SOUTHCOM να το ενεργοποιήσει κανονικά.

Μια ιδιαιτερότητα του σεισμού της Αϊτής, που σημειώνεται και στην αναφορά του Βόρειου Στόλους της Ρωσίας, είναι ότι, ενώ κατέστρεψε σχεδόν ολοκληρωτικά το κράτος της Αϊτής που βρίσκεται στο δυτικό τμήμα του νησιού της Ισπανιόλα, στα ανατολικά 2/3 του νησιού, που αποτελούν τη Δομινικανική Δημοκρατία, δεν υπήρξαν καθόλου ζημιές, τα ξενοδοχεία συνέχισαν να λειτουργούν κανονικά, οι επιχειρήσεις συνέχισαν τις δραστηριότητές τους και οι πτήσεις πραγματοποιούνταν χωρίς προβλήματα! Και αν αυτό δεν είναι "στόχευση ακριβείας" του σεισμού, πρόκειται για ένα φαινόμενο που είναι μάλλον απίθανο να λύσουν ποτέ οι ειδικοί!

Σύμφωνα με την αναφορά του Ρωσικού Ναυτικού, το σεισμικό όπλο που κατέστρεψε την Αϊτή "...πιθανότατα βασίζεται στην ίδια τεχνολογία Tesla, η οποία θεωρείται υπεύθυνη για τον καταστροφικό σεισμό, μεγέθους 6,8R, που ισοπέδωσε κυριολεκτικά την ιαπωνική πόλη Κόμπε, στις 17 Ιανουαρίου 1995". Σύμφωνα με το παραπάνω έγγραφο, η μυστηριώδης θρησκευτική αίρεση "Aum Shrinrikyo" είχε προειδοποιήσει εννέα μέρες πριν!

Η FSB, εξάλλου, είχε υποβάλει σχετική αναφορά για το πώς η "Aum Shrinrikyo" απέκτησε τις πληροφορίες μέσω Αμερικανών χάκερς που ανήκαν στην αίρεση Branch Davidian και είχαν καταφέρει να "εισχωρήσουν" σε μυστικούς φακέλους των αμερικανικών Μυστικών Υπηρεσιών. Για την ιστορία, η αίρεση Branch Davidian διαλύθηκε ολοκληρωτικά μετά την επιχείρηση των Αρχών Ασφαλείας, που έμεινε γνωστή ως "Πολιορκία του Wako".

Στις 28 Φεβρουαρίου 2010, η VKS υπέβαλε αναφορά προς τον Πούτιν, η οποία έλεγε: "...όπως ήταν αναμενόμενο, οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν μία ακόμα δοκιμή του σεισμικού τους όπλου στην Αμερικανική Ήπειρο, προκαλώντας καταστροφικό σεισμό 8,8R στη Χιλή." Σε προηγούμενη αναφορά της, τον Ιανουάριο, η VKS είχε προειδοποιήσει για το ότι οι ΗΠΑ, μετά τον σεισμό της Αϊτής, προετοιμάζονταν για μία ακόμα δοκιμή του όπλου αυτού!

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι αυτόπτες μάρτυρες στη Χιλή ανέφεραν αλλαγές των χρωμάτων στον ουρανό και στα σύννεφα πριν τον σεισμό. Το φαινόμενο αυτό θεωρείται άμεσα συνδεόμενο με τη λειτουργία του HAARP (βλ. π.χ. αυτή την περιγραφή). Μετά τους σεισμούς της Αϊτής και της Χιλής, ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, κατηγόρησε ευθέως τις ΗΠΑ ως υπεύθυνες για τις καταστροφές και ζήτησε από την κυβέρνηση Ομπάμα "να σταματήσει να παίζει τον Θεό". Ο Τσάβες προειδοποίησε ότι σκοπός των δοκιμών αυτών είναι η προετοιμασία των ΗΠΑ για επίθεση στο Ιράν, με το σεισμικό αυτό όπλο, στο άμεσο μέλλον.

Για το θέμα αυτό υπάρχει μία ακόμα αναφορά της GRU προς τον Πούτιν. Πρόκειται για μια συνάντηση του Προέδρου του Ιράν, Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ με τον Αμερικανό Υπουργό Άμυνας, Robert Gates. Σύμφωνα με το έγγραφο, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της 8ης Μαρτίου 2010 στο γραφείο του Προέδρου του Αφγανιστάν, Χαμίτ Καρζάι, στην Καμπούλ. Εκεί, ο Gates προειδοποίησε ευθέως τον Αχμαντινετζάντ για το ότι το Ιράν θα είναι ο επόμενος στόχος του σεισμικού όπλου του προγράμματος HAARP. Η συνάντηση αυτή έγινε με πρόταση των ΗΠΑ, ενώ ο Ιρανός Πρόεδρος βρισκόταν σε επίσημη, προγραμματισμένη επίσκεψη στο Αφγανιστάν και ο Αμερικανός υπουργός επισκέφθηκε την Καμπούλ απροειδοποίητα, δήθεν για επιθεώρηση των δυνάμεων των ΗΠΑ στη χώρα.

Ο Ιρανός Πρόεδρος, θέλοντας να πειράξει τον Αμερικανό υπουργό και αναφερόμενος στον καταστροφικό σεισμό που είχε πλήξει την ανατολική Τουρκία λίγο καιρό πριν, φέρεται να του είπε "...μα, ήδη αστοχήσατε". Τότε, ο Gates του απάντησε κατηγορηματικά "Ποτέ δεν αστοχούμε", ένα σχόλιο που οι αναλυτές της GRU ερμηνεύουν ως παραδοχή ότι η Τουρκία, όπως η Αϊτή και η Χιλή, είχε στοχοποιηθεί από τους Αμερικανούς.

[Ολόκληρο το άρθρο
"Κλιματικός πόλεμος μέσω ΗΑARP"
στο Hellenic Nexus (τ. 45, Οκτ. 2010)]

17 σχόλια:

 • frantico says:
  9/10/10 07:34

  Αυτό ακριβώς έγινε στην περίπτωση της Ουγγαρίας, φίλε.

  Ποτέ δεν φαντάστηκαν οι chitauri ότι ένας σκληροτράχηλος ηγέτης σαν τον Viktor Orban θα ήταν σε θέση να προσβάλλει το ΔΝΤ και να το εκδιώξει από την "χώρα των Μαγυάρων". Η οργή τους ήταν τέτοια που ορκίστηκαν να εκδικηθούν την ουγγρική κυβέρνηση και να προχωρήσουν χωρίς δεύτερη σκέψη σε σκληρά αντίποινα. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο επιστρατεύτηκε το HAARP.

  "Θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες", προειδοποίησε ο Henry Kissinger, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι η Ελλάδα θα είναι ο επόμενος στόχος των "ερπετών". Δεν έχει καθόλου άδικο, καθώς μια μαζική επιχείρηση chemtrails βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη πάνω από τη χώρα μας. Προφανώς ο διαβόητος αρχισατανιστής ήξερε ότι η περίπτωση της Ελλάδας δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση και ότι οι Έλληνες είναι σκληρό καρύδι που δεν μασάει από μνημόνια υποδούλωσης.

 • Jimi says:
  9/10/10 19:05

  Θα μάθουμε σύντομα αν ο ψεκασμός που έγινε τις τελευταίες βδομάδες στη χώρα μας πρόκειται να συνδυαστεί με τη χρήση του γνωστού υπερόπλου ή αν επρόκειτο "απλώς" για ψεκασμό με βαρέα μέταλλα και ένας Θεός ξέρει τι άλλο...

 • frantico says:
  9/10/10 20:15

  Η προειδοποίηση του Kissinger για την ισοπέδωση όσων χωρών δεν είναι αρεστές στα ερπετά της Νέας Τάξης πρέπει να μας ανησυχήσει πολύ σοβαρά. Σημειώνεται ότι ο Kissinger ήταν παρών στην συνάντηση του Robert Gates με τον Ιρανό πρόεδρο Ahmadinejad στην Kabul, ωστόσο η είδηση για την παρουσία εκεί κρατήθηκε μυστική "για λόγους ασφαλείας".

  Ο αρχηγός των ερπετών σήκωσε κατακόρυφα τον πύχη απειλώντας θεούς και δαίμονες: "Τα ερπετά θα μετατρέψουν το σύμπαν σε πύρινη κόλαση εφόσον η αντίσταση των κατοίκων της υφηλίου ενάντια στη Νέα Τάξη συνεχιστεί. Μετά τη Νέα Ζηλανδία, τη Ρωσία και την Ουγγαρία θα έρθει η σειρά του Ιράν και της Ελλάδας. Όλη η υφήλιος θα έχει το τέλος που της αξίζει και θα ακολουθήσουν κι άλλοι πλανήτες. Δεν θα διστάσουμε να καταφύγουμε στη χρήση του υπερόπλου XINDI αν αυτό κριθεί αναγκαίο."

 • Ανώνυμος says:
  22/1/11 11:33

  Αν ασχοληθεί κανείς με αρχαία κείμενα όπως ας πούμε τιτανομαχία και γιγαντομαχία που περιγράφει ο Νοννος θα δεί ότι και τότε υπήρχαν τέτοια οπλα άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο Τέσλα είχε ασχοληθεί με αυτά τα κείμενα. Τότε ο Κάδμος είχε φτιάξει τη σπασμένη χορδή του οπλου του Δία που πολεμούσε με μανία τον Τυφώνα και τι σύμπτωσης το όνομα ΗΑΑΡΠ πόσο έντονα θυμίζει άρπα. Πάλι στον Νόννο κάποιοιδιαφεύγουν απο την γη που καταστρέφεται '' και πως πλημμύρισε ο βροχερος Δίας όλες τίς πόλεις φέρνοντας από τα βαθιά πέλαγα νερό πολύ, πως ο Νότος μετά το Βορρά και ο Εύρος μετά το Λίβα δέρνοντας την περιπλανώμενη κιβωτό του Δευκαλίωνα , τη γειτονική της Σελήνης, σηκώθηκε σε ουράνια πλεύση χωρίς λιμάνι΄΄ αντίστοιχα αν διαβάσουμε Σίτσιν που μετέφρασε τις σουμεριακές πλάκες βλέπουμε ότι οι ΄΄θεοι΄΄ αυτοί δηλαδή που θέονται που τους βλέπουμε δηλαδή να πετούν στα μπεν μπεν που λέει ο σίτσιν ΄΄αεροπλάνα? πύραυλοι? οι θεοί λοιπον ανεβαίνοντας στον ουρανό επιβιβσμένοι σε ένα τέτοιο σκάφος βλέπουν απο τα παράθυρα του την καταστροφή και κλαίνε βλέποντας τα πτώματα των ανθρώπων να επιπλέουν και όλο τον ανθρώπινο πολιτισμό να καταστρέφεται.

 • Ανώνυμος says:
  22/1/11 11:37

  Τώρα πόσο τυχαίο είναι οι σεισμοί στην Αιτή στη Χιλή οι φωτιές στην Ρωσσία ΄΄ ανέβασμα της τιμής του σιταριού΄΄πλημμύρες στο πακιστάν ΄΄ανέβασμα της τιμής του ρυζιού΄΄πλημμύρες στην Αυστραλία ΄΄ανέβασμα στην τιμή του σιταριού΄΄και επιπλέον επιβολή φόρων λόγω της καταστροφής σε μια χώρα που δεν είχε καταλάβει τίποτα απο κρίση ε τι να πω τυχαίο ... δεν νομίζω χα χα

 • Ανώνυμος says:
  22/1/11 11:42

  βλέπετε και ο πλάτωνας αλήθεια έλεγε όταν ανέφερε στον κριτία για την ατλαντίδα. Εκαναν συμβούλιο λέει οι ΄΄θεοί΄΄ γιατί η αμαρτία είχε εξαπλωθεί στον κόσμο καλή ώρα όπως και στις μέρες μας ΄΄υπερπληθυσμός΄΄ και αποφάσισαν να πνίξουν τον κόσμο και ΄εκαναν τον κατακλησμό. Ετσι και οι σύγχρονοι θεοί... χα χα τι να κάνουμε η ιστορία επαναλαμβάνεται αλλά οι άνθρωποι δεν μαθαίνουν και κάνουν συνέχεια τα ίδια λάθη. Οσο δεν υπάρχει δικαιοσύνη σε τούτο τον πλανήτη τόσο τίποτα δεν θα αλάζει...

 • Jimi says:
  22/1/11 12:29

  Πολύ ενδιαφέρουσες και εύστοχες οι παρατηρήσεις σου.

  Ενδεχομένως να μπορούσαμε να μνημονεύσουμε και τις μυθολογικές ιπτάμενες μηχανές που αναφέρονται στις Βέδες, τα "Βιμάνας" αλλά και τα μικροαντικείμενα που στην ουσία αποτελούν μοντέλα αεροπλάνων και που βρέθηκαν στη Ν. Αμερική (Κολομβία νομίζω).

  Αποτελούν όλα αυτά κομμάτι μιας "μυστικής ιστορίας" της ανθρωπότητας που είναι ακόμα υπό διερεύνηση; Ή μήπως κάποιοι ξέρουν και μας τα κρύβουν; Ειλικρινά δεν ξέρω την απάντηση...

 • Ανώνυμος says:
  22/1/11 12:48

  Αυτοι που έχουν το χρόνο αλλά και το χρήμα να πάρουν βιβλία και να διαβάσουν κάποια στιγμή φτάνουν σε αυτά τα συμπεράσματα. βλέπεις οι αρχαίοι συγγραφείς προσπάθησαν να μας πουν πράγματα για αυτό το λογω και τα εν λόγω κείμενα χαρακτηρίστηκαν απο δήθεν σοφούς γελοία. δεν θέλουν εμείς τα προβατα να γμωρίζουμε αν και καλύτερα θα ήταν μιας και θέλουν να το παίξουν θεοί να κυβερνούν με δικαιοσύνη. Ετσι δεν θα υπήρχε υπερπληθησμός. αν ήταν ανεβασμένο το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πιστεύεις ότι θα έκαναν πολλά παιδιά? ΟΤΑΝ ομως το να γεννάς πολλά παιδιά είναι πηγη εσόδων για ένα σπίτι τότε... όσο για τον θεό και την ορθοδοξία πολλοί οι πολέμιοι αλλά δεν θα καταφέρουν τίποτα

 • frantico says:
  28/1/11 20:39

  Μιας και μιλάτε για το HAARP, μια συγκλονιστική μαρτυρία έρχεται να ταράξει τα νερά γύρω από το υπερόπλο και τις πρόσφατες πλημμύρες στην Αυστραλία και την Βραζιλία.

  Σε άρθρο που δημοσίευσε στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο Colin Andrews ισχυρίστηκε πως δέχτηκε δεκάδες e-mails τα οποία καταμαρτυρούν την χρήση του HAARP πάνω από τον αυστραλέζικο ουρανό στις 22 Ιανουαρίου του 2010. Μάλιστα ανάρτησε και σχετικό βίντεο στο YouTube.

 • Jimi says:
  29/1/11 02:38

  Πράγματι, είδα το σχετικό κείμενο του Andrews. Οι εικόνες από τον δορυφόρο είναι αποκαλυπτικές και προφανώς πρόκειται για κάτι τεχνητό. Εγώ ψηφίζω HAARP!

  Αποκαλυπτικό είναι και το video που τιτλοφορείται "H.A.A.R.P. Clouds Over Australia?" στο YouTube.

 • frantico says:
  27/2/11 09:56

  Το HAARP ευθύνεται επίσης για τον σεισμό των 6,3R που ισοπέδωσε το Christchurch στις 22/02 σκοτώνοντας 65 ανθρώπους και τραυματίζοντας 200, ιδού και το link για το σχετικό βίντεο:

  http://www.youtube.com/watch?v=IQN7eVVACJQ

 • Ανώνυμος says:
  16/3/11 01:38

  Διάβασα και εγώ το σχετικό άρθρο και αν κατάλαβα καλά η κυβέρνηση της Αυστραλίας ζήτησε να συζητηθεί το θέμα στη Βουλή. Πραγματικά οι εικόνες είναι απίστευτες

 • frantico says:
  16/3/11 03:20

  @anon

  Δεν είδες τίποτε ακόμα, φίλε.

  Οι εικόνες Αποκάλυψης στην Ιαπωνία με τον σεισμό των 9,1 ρίχτερ και το τσουνάμι των 10 μέτρων που ξύπνησαν τον εφιάλτη του Chernobyl το 1986 δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε άπ' αυτές που έζησε η Νέα Ζηλανδία λίγες εβδομάδες πριν.

 • Ανώνυμος says:
  16/3/11 10:55

  Αυτό με τα ερπετά που το έχεις διαβάσει, και κάτι που θα ήθελα να επισημάνω. Μήπως με αυτόν τον τρόπο κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τι θές να πεις σε θεωρούν τρελό και χάνουν την ουσία ότι δηλαδή πράγματι κάποιοι κάνουν κουμάντο στον πλανήτη και ότι ναι πιθανόν να χρησιμοποιούν το Haarp για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους?

 • frantico says:
  16/3/11 21:26

  @anon

  Φίλε μου κυκλοφορούν φήμες σύμφωνα με τις οποίες η ελίτ που κάνει το γενικό κουμάντο στον πλανήτη αποτελείται από εξωγήινους της φυλής των Αννουνάκων οι οποίοι εγκαταστάθηκαν στη Γη εδώ και ένα τρισεκατομμύριο έτη φωτός.

  Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν τόσο ο David Icke όσο και ο Credo Muttwa.

  Άν δεν απατώμαι η Βίκυ Χρυσού ανάρτησε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για τους Αννουνάκους στο blog της.

  http://vickytoxotis.blogspot.com/2009/04/reptilian-agenda-e.html

 • Ανώνυμος says:
  17/3/11 11:29

  Φίλε πραγματικά πολύ ενδιαφέρον άρθρο και σε ευχαριστώ. Παρά το ότι μου είναι δύσκολο να πιστέψω κάτι τέτοιο η αλήθεια πως λίγο να ψάξεις τα αρχαία κείμενα κάτι θα βρείς.

 • Ανώνυμος says:
  18/3/11 15:52

  Αν κατανοήσουμε ότι ο Κάδμος αντιπροσώπευε τους επιστήμονες που μετά την καταστροφή αλλά και κατά τη διάρκεια της προσπάθησαν να φέρουν την αρμονία,για αυτο και θεωρώ χαζή όλη αυτη την ιστορία για το ποιός έφερε τα ελληνικά στην ελλάδα, γλώσσα την οποία έφτιαξαν οι επιστήμονες προσπαθώντας να κλείσουν στις λέξεις ορολογίες επιστημονικές που μέσω του μύθου μόνο οι μύστες κατανόούσαν. Αν καταλάβουμε τι ήταν ο Τυφώνας δηλαδή όλα αυτά που προήλθαν από την κακή χρήση της επιστήμης όπως αντιστροφή των πόλων τσουνάμια κατακλυσμός κτλ για αυτό προσπάθησαν η γνωση να μην πέσει στα χέρια χωρίς ήθος ανθρώπων όπως τα μαργαριτάρια στα γουρούνια κάτι που όμως δεν το κατάφεραν βλέπεις εδώ όποιος διαβάζει αρχαία κείμενα το λιγότερο είναι φασίστας ενώ ο Μπιλ Γκέιτς δίνει εκκατομύρια για ένα παλλιμψηστο όταν δυστυχώς δεν είναι τα αρχαία η γλώσσα μας ώστε να έχουμε άνεση να διαβάζουμε αυτά τα αρχαία κείμενα. Δυστυχώς αυτοί έχουν την μπάλα. Εμείς οι Ελληνες μόνο έλληνες δεν είμαστε.

Δημοσίευση σχολίου